Karakol İlkokulu
İstiklal Mah. Karakol Küme Evleri No16 Eskil AKSARAY

VİZYON

Öğrencilerimizi gelecekte iyi bir eğitim yaparak vatansever ve ahlaklı bir şekilde görmek,iyi kuruluşta görmek,Eğitim Öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan,sürekli değişen ve gelişen bir kurum olmak,Türk Milli Eğitiminin aradığı vasıflarda bir öğrenci olmak,vatanını bayrağını,yurdunu seven,bu değerleri her şeyin üstünde tutan,Çevreye ve insanlara saygılı bireyler yetiştirme, üretken, iyiyi doğru ayırt edebilen bilgilerle donatan,Ailesine ve milletine faydalı insan yetiştirmek,

MİSYON

Okulumuzu; saygın, güvenilir ve öğrenmeyi öğrenen kişiler yetiştiren tam olarak öğrenemese bile tam olarak eğitilen kişilerin yetiştirildiği bir kurum haline getirmektir.Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız.Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız.Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :Normal Eğitimi

Normal Eğitimi

Servis yok.

İlçe Merkezine 45 Km, İle Uzaklığı 80 km´dir.

Karakol Küme Evleri İstiklal Mah. No:16